Ford Motorcraft

Teljeskörű szolgáltatás, rejtett költségek nélkül az 5 évnél idősebb Ford autókra

A karbantartásoktól az autójavításokon át, a műszaki vizsgán keresztül a gumiabroncsokig, mindenre megoldást nyújt a Ford Motorcraft 5+. Kifejezetten az 5 évnél idősebb Ford gépjárművekre szabva, átlátható árazással, rejtett költségek nélkül. Ráadásul márkaszervizeinkben a Ford által képzett szakemberek várják Önt a Ford által fejlesztett speciális eszközökkel és eredeti Ford alkatrészekkel.

Ford Motorcraft Szerviz

1205111514831
Motorcraft Szerviz

23 900 Ft
   
 
 
    
*Az árak anyag- és munkadíjra vonatkoznak, forintban értendők és az Áfát tartalmazzák. A Motorcraft 5+ szolgáltatást a garanciaidőn túli, 5 évesnél idősebb autókhoz ajánljuk. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A Motorcraft éves szerviz nem egyenértékű a gyári garanciával rendelkező járművekhez előírt periodikus karbantartással, azt nem helyettesíti. Amennyiben Önnek gyári garanciával rendelkező autója van, kérjük, válassza a garancia érvényesítéséhez előírt szolgáltatásokat, ellenkező esetben elveszítheti a garanciáját! A haszongépjárműveknél feltüntetett ajánlat a Transit Connect és Transit modellekre vonatkozik, a Transit 4x4 modellt kivéve.

Ford Motorcraft Gumiabroncs ajánlatok

1205111514311
Ford Motorcraft Gumiabroncs ajánlatok
11 990 Ft-tól*
   
 
 
Ford Motorcraft Focus Gumiabroncs ajánlatok Ford Motorcraft Mondeo Gumiabroncs ajánlatok Ford Motorcraft Tourneo Connect Gumiabroncs ajánlatok
       
*Szerelési díjak kerekenként: 15”-ig bruttó 1500 Ft, 16”-tól bruttó 1800 Ft. A feltüntetett árak ajánlott darabonkénti fogyasztói árak, melyek 1 db téli gumiabroncsra vonatkoznak, forintban, bruttó és keréktárcsa nélkül értendők. Az ajánlat gumiabroncs esetén visszavonásig illetve a készlet erejéig érvényes.
    

Ford Motorcraft Műszaki vizsga

1205111510189
Ford Motorcraft Műszaki vizsga
23 990 Ft*
   
 
 
          
* Az ajánlat csak a kétkerékhajtású, 3500 kg alatti autókra vonatkozik, és visszavonásig érvényes. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
   

Ford Motorcraft Karbantartások

1205111516024
Ford Motorcraft Karbantartások
3 990 Ft-tól*
   
 
 
    
* Az ajánlott bruttó fogyasztói árak a megadott kategóriákban az 5 évnél idősebb autókra, anyag és munkadíjra vonatkoznak, forintban értendők és az Áfát tartalmazzák. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
    

Foglaljon időpontot