FORD MOTORCRAFT Akkumulátorok

1205111514138
Az autója technológiáját éltető energia 

Egy Ford autó rengeteg kifinomult technológiát használ, energiaellátása pedig egy ugyanilyen fejlett Ford akkumulátort igényel.

A nagy kapacitás, a magas indítóáram feszültség, a tartósság, biztonság és a Motorcraft Calcium-Plus technológia mind-mind azért lett kifejlesztve, hogy Ford autója minden igényét kielégítse.

A magas minőséghez megfizethető árakat biztosítunk. Új Ford akkumulátorának 3 éves jótállása pedig a beszereléssel megújul.
  
Modell Akkumulátor csere
Ka, Fiesta, Fusion
26 900 Ft
Focus, C-MAX 29 900 Ft
Mondeo, Kuga 31 900 Ft
S-MAX, Galaxy 35 900 Ft
Ford Transit Connect
28 900 Ft
Ford Transit 35 900 Ft

Vegye igénybe szakértőink segítségét a beszereléshez 

Nem csak a jó Ford akkumulátor kiválasztása, de annak megfelelő módon történő beszerelése is fontos, így elkerülheti az esetleges zavarokat autója technológiai rendszereiben.

Az Ön Ford márkaszervizében biztonságosan és szakmailag felkészülten cserélik autója akkumulátorát.
  
 
Foglaljon időpontot
   
Érvényességi korlátozások:
Az árak ajánlott bruttó fogyasztói árak a megadott kategóriákban az 5 évnél idősebb autókra, Motorcraft alkatrészekre (kivételt képez a Ford Transit esetében a dupla akkumulátor) és munkadíjra vonatkoznak, tájékoztató jellegűek, és a terméksajátosságok miatt a feltüntetettől eltérőek lehetnek. Az akkumulátor csere díjak a start-stop rendszerrel szerelt autókra nem vonatkoznak. A feltüntetett árak a 2012-es évjáratú Kuga modellre nem vonatkoznak.
További, nagyobb teljesítményű akkumulátorok elérhetőek. Részletes tájékoztatásért, kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

  

Foglaljon időpontot