FORD MOTORCRAFT Önindító motor

1205111511981
Mozgásba hozza motorját

Fordja önindítója egy elektromos motor, mely csatlakozik az akkumulátorhoz és mozgásba hozza motorját, miután elfordítja az indítókulcsot.

A Ford Motorcraft utángyártott indítómotorok az Ön Fordjára lettek tervezve. Gazdaságos árszabásuknak, strapabírásuknak, környezetbarát újrahasznosításuknak és hosszú élettartamuknak köszönhetően, kitűnő alternatívát nyújtanak az eredeti alkatrészek mellett.
  
Modell Indítómotor csere
Ka, Fiesta, Fusion
49 900 Ft
Focus, C-MAX 49 900 Ft
Mondeo, Kuga 54 900 Ft
S-MAX, Galaxy 54 900 Ft
Transit Connect
49 900 Ft
Transit 66 900 Ft

Mire érdemes odafigyelni? 
  • •    Egyszeri, hangos kattanás, de a motor nem indul
  • •    Az indítómotor működése zajos
  • •    Ha autója nem indul elsőre (vagy egyáltalán nem indul) először ellenőrizze a fényszórók, a rádió és a kürt működését. Ha ezek nem működnek, az akkumulátor valószínűleg lemerült. Ha ezek működnek, akkor az indítómotor hibásodhatott meg.
  
 
Foglaljon időpontot
   
Érvényességi korlátozások: Az ajánlott bruttó fogyasztói árak a megadott kategóriákban az 5 évnél idősebb autókra vonatkoznak. Az árak Motorcraft alkatrészekre és munkadíjra vonatkoznak, forintban értendők és az Áfát tartalmazzák és visszavonásig érvényesek.
A feltüntetett árak az alábbi modellekre nem vonatkoznak:
Galaxy 2000-2006 2.3 DOHC automata
Focus, C-MAx: Lynx 1.8 Diesel Motorok
Mondeo/S-Max/Galaxy - 2.2 DURATORQ TDCi motorok. Indítómotor csere ajánlatunk összkerékhajtású Transit modellekre nem érvényes.

  

Foglaljon időpontot