Ford Transit Connect

 

    

Ford Transit Connect

Ford Transit Connect L1 200 VAN Trend 1,5l TDCi 100LE EUR6 M5. Legyen az Öné akár nettó 3 910 000 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*.

*Az ajánlat Ford TransitConnect L1 200 VAN Trend 1,5l TDCi 100LE EUR6 M5 modell vásárlása esetén, 2017. december 31-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.


>Töltse le az új Transit Connect katalógust!

>Jelentkezzen tesztvezetésre

> Ford márkakereskedők


*Az ajánlat Ford Transit Connect L1 200 VAN Trend 1,5l TDCi 100LE EUR6 M5 modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 3,69% - 24,9% érték közötti lehet, 3.128.000 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, szintén a Ford Credit honlapján. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel


Minden új Ford Transit Connect gépjárműre 2 év, km korlátozás nélküli, teljeskörű garancia vonatkozik. A fentieken felül minden új Ford Transit Connect gépjárműre +3 év, vagy maximum 150 000 km Ford Protect Extra Garancia is vonatkozik. A +3 év Ford Protect Extra Garancia az 5. év végéig, de legfeljebb 150 000 futott km eléréséig érvényes a gépjármű első forgalomba helyezésétől számítva. A részletekről érdeklődjön márkakereskedőjénél, vagy kattintson ide:
http://www.ford.hu/fordgarancia

Haszongépjármű Specialista Hálózat


Új szolgáltatással bővült a Ford szervizháttere: elindult a Haszongépjármű Specialista Szervizhálózat. Ez elsősorban azok számára örömhír, akiknek az autó nem csak egy autó, hanem jóval több: a megélhetés, a pénzkereset eszköze; akik számára elengedhetetlen, hogy járműveikben maximálisan megbízhassanak.

Ismerje meg szolgáltatásunkat részletesen

Az ajánlat tájékoztató jellegű. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A kép illusztráció.