Transit

FORD TRANSIT

Az új Ford Transit a termékcsalád legnagyobb teherautója. A tengelytávok, vezetőfülkék, tetőmagasságok és motorok széles választékával könnyedén Önnek megfelelő felszereltségű járművet állíthat össze . Bármi is vállalkozásának profilja, bármik is igényei, talál ezeknek megfelelő Transitot.

A legkorszerűbb technológiák hosszú listáján szerepel a SYNC Vészhelyzeti Asszisztenssel, az Adaptív Sebességtartó Automatika (ACC) és a Kanyarodást Segítő Rendszer (CCS). Amellett, hogy mindegyik megkönnyíti a vezetést, sok rendszer működése automatikus is, így Ön a fontosabb dolgoknak szentelheti figyelmét.

További műszaki megoldások, mint az Intelligens Visszatápláló Töltés (SRC) teszik az új Ford Transit erőteljes motorjait még üzemenyag-takarékosabbá.

Ami pedig a rakodóteret illeti...mekkorára van szüksége? Az új Transit óriási, akár 15,1 m³-es hasznos raktérrel rendelkezik, és (az alapfelszereltséghez tartozó rekeszfal használatakor) akár 4,2 m rakodási hossz érhető el. Ezenfelül, a jármű akár 2,2 tonnáig rakodható.

És bármit szállítson, az ellenálló zárak és a kifinomult riasztók mind a járművet, úgy a tartalmát is megvédik.

Ismerjen meg mindent, amit az új Transit kínál: a designt, a vezetési élményt, az egyedi teljesítőképességet és a költséghatékonyságot, a biztonságot és lopásvédelmet, a karosszéria-változatokat és típusokat!

Ismerje meg alaposabban a Ford Transit modelleket az iOS alkalmazásunk segítségével!

Asztali verzió itt, az iOs app meg innen tölthető le.

A minimális rendszerkövetelmény: iOS 4.3. iPad-kompatibilis.