Ford C-MAX

Ford C-MAX Compact Trend 1,6l Ti-VCT (125LE) EUR6 M5 akár bruttó 4 399 000 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*
*Az ajánlat Ford C-MAX Compact Trend 1,6 Ti-VCT (125LE) EUR6 M5 modell esetén, 2017. szeptember 30-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

A Ford C-MAX Trend alapfelszereltségének főbb elemei:

- ABS, ESP, Visszagurulásgátló 
- 6 légzsák
- Manuális légkondicionáló berendezés
- Elektromos első ablakemelők
- Távirányítós központi zár
- Elektromosan állítható, fűthető külső visszapillantó tükrök integrált irányjelzővel
- Első ködfényszórók
- Rádió/CD, USB, 6 hangszóró
- Kormányról vezérelhető audiorendszer


* Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,29% - 24,9% érték közötti lehet, 3 519 200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Ford Credit honlapján.

A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2017.07.01. és 2017.09.30. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt nyújtja. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 4,6-6,9 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 119-159 g/km.

További információ a letölthető árlistákban,a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Extra Garanciát ajánlunk. Részletekről érdeklődjön márkakereskedőjénél, vagy kattintson ide: http://www.ford.hu/fordgarancia

> Töltse le a C-Max katalógust!

> Jelentkezzen tesztvezetésre!

>Ford márkakereskedők

Környezetvédelmi információk
CO2-kibocsátás: 119-159 g/km Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2 -kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A kép illusztráció.