Ford EcoSport

Ford EcoSport Trend 1,5 literes (110LE) EUR6 M5 akár bruttó 4 099 000 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*

*Az ajánlat Ford EcoSport Trend 1,5l 110LE EUR6 M5 modell vásárlása esetén, 2017. március 31-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

A Trend felszereltség főbb elemei:

- ABS, ESP 
- 7 légzsák
- Manuális légkondicionáló berendezés
- Elektromos első és hátsó ablakemelők
- Első ködfényszórók 
- Távirányítós központi zár
- 1 db behajtható és 1 standard kulccsal
- Halogén fényszóró LED fénycsíkkal
- Fedélzeti számítógép
- Rádió/CD (MP3, USB), 6 hangszóró
- Kormányról vezérelhető audiorendszer
- 16” Sparkle Silver könnyűfém keréktárcsák

  
*Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 6,36% - 24,9% érték közötti lehet, 3 279 200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Ford Credit honlapján.

A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2017.01.01. és 2017.03.31. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt nyújtja. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 4,4-6,3 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 115-149 g/km.

További információ a letölthető árlistákban, a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Extra Garanciát ajánlunk. Részletekről érdeklődjön márkakereskedőjénél, vagy kattintson ide: http://www.ford.hu/fordgarancia

> Töltse le az EcoSport katalógust!

> Jelentkezzen tesztvezetésre!

> Ford márkakereskedők

Környezetvédelmi információk
 
CO2-kibocsátás: 115–149 g/km.
 
Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen.
 
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A kép illusztráció.