Ford Focus

Ford Focus 5 ajtós Trend 1,6 Ti-VCT (125LE) EUR6 M5 akár bruttó 3 999 000 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*

*Az ajánlat Ford Focus 5 ajtós Trend 1,6l Ti-VCT (125LE) EUR6 M5 modell vásárlása esetén, 2017. december 31-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

A Trend alapfelszereltségének főbb elemei:

- ABS, ESP, Visszagurulásgátló
- 6 légzsák
- Manuális légkondicionáló berendezés
- Elektromos első ablakemelők
- Távirányítós központi zár
- Elektromosan állítható, fűthető tükrök
- Rádió/CD (MP3, USB) kormányról vezérelhető

*Az ajánlat Ford Focus 5 ajtós Trend 1.6 125LE modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,29% - 24,9% érték közötti lehet, 3.199.200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, szintén a Ford Credit honlapján.
 
A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2017.10.01. és 2017.12.31. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.
 
A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez!
 
További információ a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Extra Garanciát ajánlunk. Részletekről érdeklődjön márkakereskedőjénél, vagy kattintson ide:

http://www.ford.hu/fordgarancia

Töltse le a Focus katalógust!

Jelentkezzen tesztvezetésre!

Ford márkakereskedők


Környezetvédelmi információk

CO2-kibocsátás: 105-146 g/km Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk