Ford Kuga Vignale 1,5l EcoBoost 182LE EUR6 A6 AWD akár bruttó 10 399 500 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*

*Az ajánlat új Ford Kuga Vignale 1,5l EcoBoost 182LE EUR6 A6 AWD modell vásárlása esetén, 2018. június 30-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

> Konfigurálja járművét!

> Töltse le a Kuga Vignale katalógust!

> Jelentkezzen tesztvezetésre!

> Ford márkakereskedők


A Vignale felszereltség főbb elemei:

- AdaptívBi-Xenon fényszórók dinamikus fényeloszlás vezérléssel
- LED-es belsőtérvilágítás
- elhalványuló világítással, első és hátsó térképolvasó lámpák
- Kulcsnélküli ajtónyitó és FordPower kulcsnélküli indítórendszer 2 távirányítóval
- Fedélzeti számítógép
- Kétzónás, elektromos automata légkondicionáló berendezés
- Auto Start-Stop rendszer
- 18”-os egyedi Vignale könnyűfém keréktárcsák
- Elektromosan 10 irányba állítható, memóriás vezetőülés
- Sebességtartó automatika
- Fűthető első ülések
- Egyedi, Vignale króm és színrefújt külső és belső dizájn elemek
- Prémium SONY audio rendszer Navigációval (ICE csomag 14 részeként)


*Az ajánlat új Ford Kuga Vignale 1,5l EcoBoost 182 LE EUR6 A6 AWD modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 6,32% - 24,9% érték közötti lehet, 8.319.600 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, szintén a Ford Credit honlapján. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

További információ a letölthető árlistákban, a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Minden új Ford Kuga Vignale gépjárműre 2 év, km korlátozás nélküli, teljeskörű garancia vonatkozik. A fentieken felül minden új Ford Kuga Vignale gépjárműre +3 év, vagy maximum 150 000 km Ford Protect Extra Garancia is vonatkozik. A +3 év Ford Protect Extra Garancia az 5. év végéig, de legfeljebb 150 000 futott km eléréséig érvényes a gépjármű első forgalomba helyezésétől számítva. A részletekről érdeklődjön márkakereskedőjénél, vagy kattintson ide: http://www.ford.hu/fordgarancia

Környezetvédelmi információk


CO2-kibocsátás: 134–171 g/km.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen.

Az ajánlat tájékoztató jellegű. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A kép illusztráció.