Ford Mondeo

Ford Mondeo 5 ajtós Trend 1,5 literes EcoBoost 160LE EUR6 M6 FWD akár bruttó 6 199 000 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*

Az ajánlat Ford Mondeo 5 ajtós Trend 1,5l EcoBoost 160LE EUR6 M6 FWD modell vásárlása esetén, 2017. december 31-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

A Trend felszereltség főbb elemei: 

- ABS, ESP, Viszagurulásgátló
- 7 légzsák
- Kétzónás automata légkondicionáló berendezés
- Elektromos első és hátsó ablakemelők
- Első ködfényszórók kanyarfény funkcióval
- Távirányítós központi zár
- Auto Start-Stop rendszer
- LED hátsó lámpák
- Elektromosan állítható, színrefújt, fűthető külső tükrök, tükörházba integrált irányjelzővel
- Sebességtartó automatika sebességhatárolóval
- ICE csomag 12 (CD/MP3 lejátszás, 8 hangszóró, USB)

*Az ajánlat Ford Mondeo Trend 1,5 literes EcoBoost 160 LE modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 6,34% - 24,9%érték közötti lehet, 4.959.200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, szintén a Ford Credit honlapján.

A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2017.10.01. és 2017.12.31. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez!. Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 3,6-7,6 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 94-176 g/km.

További információ a letölthető árlistákban, a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Extra Garanciát ajánlunk. Részletekről érdeklődjön márkakereskedőjénél, vagy kattintson ide: http://www.ford.hu/fordgarancia

> Töltse le a Mondeo katalógust!

> Jelentkezzen tesztvezetésre!

>Ford márkakereskedők

Környezetvédelmi információk

CO2-kibocsátás: 94-176 g/km Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A kép illusztráció.