Ford Mondeo Hybrid

Ford Mondeo Hybrid 4 ajtós Titanium HEV 2,0 literes 187LE EUR6 FWD akár bruttó 8 549 500Ft-ért Ford Credit finanszírozással*

Az ajánlat Ford Mondeo Hybrid 4 ajtós Titanium HEV 2,0l 187LE EUR6 FWD modell vásárlása esetén, 2018. március 31-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

> Konfigurálja járművét!

> Töltse le a Mondeo katalógust!

> Jelentkezzen tesztvezetésre!A Titanium HEV felszereltség főbb elemei:

- ABS, ESP, Viszagurulásgátló
- 7 légzsák
- Elektromos első és hátsó ablakemelők
- fűthető szélvédő, fűthető ablakmosó fúvókákkal
- 16” 10 küllős könnyűfém keréktárcsa
- ICE csomag 12 (CD/MP3 lejátszás, 8 hangszóró, USB)

*Az ajánlat Ford Mondeo Hybrid 4 ajtós Titanium HEV 2,0 literes 187LE EUR6 FWD modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 6,51% - 24,9%érték közötti lehet, 6.839.600 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, szintén a Ford Credit honlapján.

A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2018.01.01. és 2018.03.31. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez!. Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 3,6-7,6 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 94-176 g/km.

További információ a letölthető árlistákban, a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Minden új Ford Mondeo gépjárműre 2 év, km korlátozás nélküli, teljeskörű garancia vonatkozik. A fentieken felül minden új Ford Mondeo gépjárműre +3 év, vagy maximum 150 000 km Ford Protect Extra Garancia is vonatkozik. A +3 év Ford Protect Extra Garancia az 5. év végéig, de legfeljebb 150 000 futott km eléréséig érvényes a gépjármű első forgalomba helyezésétől számítva. A részletekről érdeklődjön márkakereskedőjénél, vagy kattintson ide: http://www.ford.hu/fordgarancia

Környezetvédelmi információk

CO2-kibocsátás: 94-176 g/km

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen.

Az ár tájékoztató jellegű. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A kép illusztráció.