Ford Mondeo Vignale

Ford Mondeo Vignale 4 ajtós 2,0l TDCi 180LE EUR6 M6 FWD akár bruttó 10 264 500 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*.

*Az ajánlat Ford Mondeo Vignale 4 ajtós 2,0l TDCi 180LE EUR6 M6 FWD modell vásárlása esetén, 2018. június 30-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.


> Töltse le a Mondeo Vignale katalógust!

> Jelentkezzen tesztvezetésre!

> Ford márkakereskedők


A Vignale felszereltség főbb elemei:

- 7 légzsák
- Adaptív, intelligens LED fényszóró rendszer
- Kulcs nélküli ajtónyitó és indítórendszer
- Fedélzeti számítógép
- Aktív zajcsökkentés
- Kétzónás, automata légkondicionáló berendezés
- AutoStart-Stop rendszer (Hybrid modellen nem alapfelszereltség)
- 18”-os egyedi Vignale könnyűfém keréktárcsák
- Elektromosan 10 irányba állítható, memóriás vezetőülés
- Sebességtartó automatika, Táblafelismerő rendszer Sávtartó automatikával és Éberségfigyelő rendszerrel
- Fűthető első ülések
- Egyedi, Vignale króm és színrefújt külső és belső dizájn elemek
- SONY audio rendszer rádióval, CD/MP3 lejátszással, 2 USB csatlakozóval és 9 hangszóróval (ICE csomag 76 részeként)


*Az ajánlat Ford Mondeo Vignale 4 ajt. 2,0l TDCi (180LE) EUR6 M6 FWD modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 6,32% - 24,9% érték közötti lehet, 8.211.600 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, szintén a Ford Credit honlapján.

A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2018.04.01. és 2018.06.30. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez!. Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 4,8-7,6 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 125-176 g/km.

További információ a letölthető árlistákban, a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Minden új Ford Mondeo Vignale gépjárműre 2 év, km korlátozás nélküli, teljeskörű garancia vonatkozik. A fentieken felül minden új Ford Mondeo Vignale gépjárműre +3 év, vagy maximum 150 000 km Ford Protect Extra Garancia is vonatkozik. A +3 év Ford Protect Extra Garancia az 5. év végéig, de legfeljebb 150 000 futott km eléréséig érvényes a gépjármű első forgalomba helyezésétől számítva. A részletekről érdeklődjön márkakereskedőjénél, vagy kattintson ide: http://www.ford.hu/fordgarancia

Környezetvédelmi információk

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen.

Az ajánlat tájékoztató jellegű. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A kép illusztráció.