S-MAX Vignale

Ford S-MAX Vignale 5 ajtós 2,0l TDCi 150LE EUR6 M6 FWD akár bruttó 11 774 500 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*.

*Az ajánlat Ford S-MAX Vignale 5 ajtós 2,0l TDCi 150LE EUR6 M6 FWD modell vásárlása esetén, 2018. június 30-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

A Vignale felszereltség főbb elemei:

- 7 légzsák
- Automata, kétzónás légkondicionáló berendezés
- Elektromos első és hátsó ablakemelők, kényelmi funkcióval
- Auto Start-Stop rendszer
- MyKey II pótkulcs egyedileg programozható funkciókkal
- Intelligens Sebesség Asszisztens
- Adaptív Intelligens fényszóró rendszer
- Fedélzeti számítógép
- 18”-os egyedi Vignale könnyűfém keréktárcsák
- Elektromosan 10 irányba állítható utasülés és memóriás vezetőülés
- Sávtartó automatika, Sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel és Éberségfigyelő rendszerrel
- Fűthető első ülések
- Bőrborítású kormánykerék
- Tolatókamera és első/hátsó parkolóradar
- Egyedi, Vignale króm és színrefújt külső és belső dizájn elemek
- SONY audio rendszer rádióval, CD/MP3 lejátszással 2 USB csatlakozóval és 9 hangszóróval (ICE csomag 54 részeként)


*Az ajánlat Ford S-MAX Vignale 5 ajt 2,0l TDCi 150LE EUR6 M6 FWD modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 6,39% - 24,9% érték közötti lehet, 9.419.600 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, szintén a Ford Credit honlapján. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 5,0-7,9 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 129-180 g/km.

További információ a letölthető árlistákban, a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Minden új Ford S-MAX Vignale gépjárműre 2 év, km korlátozás nélküli, teljeskörű garancia vonatkozik. A fentieken felül minden új Ford SMAX Vignale gépjárműre +3 év, vagy maximum 150 000 km Ford Protect Extra Garancia is vonatkozik. A +3 év Ford Protect Extra Garancia az 5. év végéig, de legfeljebb 150 000 futott km eléréséig érvényes a gépjármű első forgalomba helyezésétől számítva. A részletekről érdeklődjön márkakereskedőjénél, vagy kattintson ide: http://www.ford.hu/fordgarancia

> Konfigurálja járművét!

> Töltse le a S-MAX Vignale katalógust!

> Jelentkezzen tesztvezetésre!

> Ford márkakereskedők

Környezetvédelmi információk

CO2-kibocsátás: 129–180 g/km

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A kép illusztráció.