Ford Galaxy

Ford Galaxy 5 ajtós Trend 1,5 literes EcoBoost 160LE EUR6 M6 FWD akár bruttó 7 899 000 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*

A ajánlat Ford Galaxy 5 ajtós Trend 1,5l EcoBoost 160LE EUR6 M6 FWD modell vásárlása esetén, 2017. szeptember 30-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

A Trend felszereltség főbb elemei:

- ABS, ESP, Visszagurulásgátló
- 7 légzsák
- 7 személyes kivitel (2+3+2 üléselrendezés)
- Kétzónás automata légkondicionáló berendezés
- Elektromos első és hátsó ablakemelők
- Első ködfényszórók kanyarfény funkcióval
- Intelligens sebesség asszisztens
- Tetőcsomagtartó sín
- MyKey II pótkulcs programozható funkciókkal
- Elektromosan állítható, behajtható, fűthető külső visszapillantó tükrök
- Auto Start-Stop rendszer
- LED hátsó lámpák
- Kulcsnélküli indítórendszer
- Fedélzeti számítógép
- Rádió/CD (MP3, USB, AUX, SYNC, Bluetooth)

* Ford Credit finanszírozásesetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,29% - 24,9% érték közötti lehet, 6 319 200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Ford Credit honlapján.

A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2017.07.01. és 2017.09.30. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt nyújtja. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

További információ a letölthető árlistákban, a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Extra Garanciát ajánlunk. Részletekről érdeklődjön márkakereskedőjénél, vagy kattintson ide: http://www.ford.hu/fordgarancia

> Töltse le a Galaxy katalógust!

> Jelentkezzen tesztvezetésre!

>Ford márkakereskedők

Környezetvédelmi információk

CO2-kibocsátás: 129–180 g/km. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A kép illusztráció.