Új Ford Kuga

Új Ford Kuga Business Technology 1,5 literes EcoBoost (120LE) EUR6 2WD M6 akár bruttó 5 899 000 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*

*Az ajánlat az új Ford Kuga Business Technology 1.5l EcoBoost 120 LE EUR6 2WD M6 modell esetén, 2017. szeptember 30-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

A Business Technology alapfelszereltségének főbb elemei:

- ABS, ESP, Visszagurulásgátló
- Start-Stop indítórendszer
- FordPower kulcsnélküli indítórendszer 2 távirányítóval
- Aktívan záródó hűtőrács lamellák
- Kétzónás elektromos automata klímaberendezés
- Halogén fényszórók - LED nappali menetfénnyel
- Hátsó parkolóradar
- ICE csomag 12 - Navigáció

  • SD kártya teljes Európa térképpel
  • CD-s rádió, Duál AM/FM antenna, USB és Aux csatlkozók, SD kártya bemenet
  • 4,2" TFT kijelző a kormánykerék mögött
  • 6 hangszóró
  • SYNC 3 - hangvezérlő rendszer, Vészhelyzeti Asszisztens, Bluetooth,
  • 8"-os érintőképernyő a középkonzolon
  • Kormányról vezérelhető audiorendszer
- Elektronikus kézifék
- Hátsó spoiler
- Alumínium hatású tetősín *A kötelezően rendelendő csomag részét képezi
- Sötétített üvegezés a B osztoptól hátrafele *A kötelezően rendelendő csomag részét képezi
- 17"-os 5x2 küllős Sparkle Silver könnyűfémkerék *A kötelezően rendelendő csomag részét képezi


* Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,29% - 24,9% érték közötti lehet, 4 719 200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Ford Credit honlapján.

A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2017.07.01. és 2017.09.30. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt nyújtja. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 5,2-7,4 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 115-171 g/km. 

További információ a letölthető árlistákban, a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Extra Garanciát ajánlunk. Részletekről érdeklődjön márkakereskedőjénél, vagy kattintson ide: http://www.ford.hu/fordgarancia

> Töltse le az új Kuga katalógust!

> Jelentkezzen tesztvezetésre!

>Ford márkakereskedők

Környezetvédelmi információk

CO2-kibocsátás: 115-171 g/km Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A kép illusztráció.