Ford Kuga

Új Ford Kuga Business Technology 1,5l EcoBoost 120 LE EUR6 2WD M6 akár bruttó
5 750 000 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*


*Az ajánlat az új Ford Kuga Business Technology 1.5l EcoBoost 120 LE EUR6 2WD M6 modell esetén, 2018. június 30-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.> Konfigurálja járművét!

>
Töltse le az Új Kuga katalógust!

> Jelentkezzen tesztvezetésre

> Ford márkakereskedők

A Business Technology alapfelszereltségének főbb elemei:


- Auto Start-Stop indítórendszer
- FordPower kulcsnélküli indítórendszer 2 távirányítóval
- Kétzónás elektromos automata klímaberendezés
- Halogén fényszórók - LED nappali menetfénnyel
- Hátsó parkolóradar
- ICE csomag 12 - Navigáció
     
  • navigáció teljes Európa térképpel
  • CD-s rádió, Duál AM/FM antenna, USB bemenet
  • 4,2" TFT kijelző a kormánykerék mögött
  • 6 hangszóró
  • SYNC 3 - hangvezérlő rendszer, Vészhelyzeti Asszisztens, Bluetooth,
  • 8"-os érintőképernyő a középkonzolon
  • Kormányról vezérelhető audiorendszer
- Elektronikus kézifék
- Hátsó spoiler
- Sötétített üvegezés a B osztoptól hátrafele *A kötelezően rendelendő csomag részét képezi
- 17"-os 5x2 küllős Sparkle Silver könnyűfémkerék *A kötelezően rendelendő csomag részét képezi


*Az ajánlat Ford Kuga 5 ajtós Business Technology 1.5l Ecoboost 120LE EUR6 2WD M6 modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 4,84% - 24,9% érték közötti lehet, 4.600.000 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből szintén a Ford Credit honlapján tájékozódhat. A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozási ajánlata 2018.04.01. és 2018.06.30. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez!

Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 5,2-7,4 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 115-171 g/km.

További információ a letölthető árlistákban,a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

””

Minden új Ford Kuga gépjárműre 2 év, km korlátozás nélküli, teljeskörű garancia vonatkozik. A fentieken felül minden új Ford Kuga gépjárműre +3 év, vagy maximum 150 000 km Ford Protect Extra Garancia is vonatkozik. A +3 év Ford Protect Extra Garancia az 5. év végéig, de legfeljebb 150 000 futott km eléréséig érvényes a gépjármű első forgalomba helyezésétől számítva. A részletekről érdeklődjön márkakereskedőjénél, vagy kattintson ide:
http://www.ford.hu/fordgarancia

Környezetvédelmi információk


CO2-kibocsátás: 115-171 g/km

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen.

Az ár tájékoztató jellegű. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A kép illusztráció.