Ford S-MAX

Ford S-MAX Business 1,5 literes EcoBoost 160LE EUR6 M6 FWD akár bruttó 7 599 000 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*

Az ajánlat Ford S-MAX Business 1,5l EcoBoost 160LE EUR6 M6 FWD modell vásárlása esetén, 2017. szeptember 30-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

A Business felszereltség főbb elemei:

- ABS, ESP, Visszagurulásgátló 
- 7 légzsák
- Kétzónás automata légkondicionáló berendezés
- Elektromos első és hátsó ablakemelők 
- Első ködfényszórók kanyarfény funkcióval
- Távirányítós központi zár
- Auto Start-Stop rendszer
- Projektoros halogén fényszóró
- MyKey II pótkulcs programozható funkciókkal
- Intelligens sebesség asszisztens
- LED hátsó lámpák
- 8”-os színes érintőképernyő
- 17” könnyűfém keréktárcsa
- navigációs rendszer
- Parkolóradar
- Fűthető első ülések
- 7 üléses kialakítás
- Rádió/CD (MP3, USB, AUX, SYNC, Bluetooth, 8 hangszóróval)

*Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,29% - 24,9% érték közötti lehet, 6 079 200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Ford Credit honlapján.

A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2017.07.01. és 2017.09.30. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt nyújtja. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 5,0-7,9 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 129-180 g/km.

További információ a letölthető árlistákban, a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!


Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Extra Garanciát ajánlunk. Részletekről érdeklődjön márkakereskedőjénél, vagy kattintson ide: http://www.ford.hu/fordgarancia

> Töltse le a S-MAX katalógust!

> Jelentkezzen tesztvezetésre!

>Ford márkakereskedők

Környezetvédelmi információk

CO2-kibocsátás: 129–180 g/km. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A kép illusztráció.