Ford S-MAX

Ford S-Max 5 ajtós Business 1,5l EcoBoost 160LE EUR6 M6 FWD akár bruttó 7 890 000 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*

*Az ajánlat Ford S-Max Business 1,5l EcoBoost 160LE EUR6 M6 FWD modell vásárlása esetén 2018. március 31-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

 

A Business felszereltség főbb elemei:

- ABS, ESP, Visszagurulásgátló
- 6 légzsák
- Első és hátsó parkolóradar
- Kétzónás elektromos automata klímaberendezés
- Sebességtartó automatika
- Távirányítós központi zár
- Rádió, USB, 6 hangszóró, CD lejátszó, kormányról vezérelhető audiorendszer

*Az ajánlat Ford S-Max Business 1,5l EcoBoost 160LE EUR6 M6 FWD modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,45% - 24,9% érték közötti lehet, 6.312.000 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, szintén a Ford Credit honlapján. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 3,2-5,2 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 82-118 g/km.


További információ a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Extra Garanciát ajánlunk. Részletekről érdeklődjön márkakereskedőjénél, vagy kattintson ide: http://www.ford.hu/fordgarancia

Környezetvédelmi információk

CO2-kibocsátás: 82–118 g/km.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen.

Az ajánlat tájékoztató jellegű. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A kép illusztráció.