New Ford Fiesta

Új Ford Fiesta 5 ajtós Trend Technology 1,1l 85LE EUR6 M5 akár havi induló 46 990 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*

*Az ajánlat új Ford Fiesta 5 ajtós Trend Technology 1,1l 85LE EUR6 M5 modell vásárlása esetén 2018. március 31-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

> Töltse le az új Fiesta katalógust!

> Jelentkezzen tesztvezetésre!

> Ford márkakereskedők

A Trend Technology alapfelszereltségének főbb elemei:

- ABS, ESP, Visszagurulásgátló
- 6 légzsák
- Manuális légkondicionáló berendezés
- Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
- Sávtartó automatika
- Távirányítós központi zár
- Rádió, 2 USB, Bluetooth, 6 hangszóró, Ford MyDock (ICE csomag 15 részeként)

*A feltüntetett ajánlat kizárólag Ford Credit akciós finanszírozás igénybevétele esetén érvényes 2018.01.01. - 2018.03.31. között. A megadott havi induló lízingdíj 49 hónap futamidő, 705 200 Ft önerő és 25% utolsó kiemelt törlesztőrészlet figyelembevételével került megállapításra. A THM mértéke 4,26%.  A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, maradványértékes zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint lízingbeadó lesz. A THM meghatározott értéke tájékoztató jellegű, a THM meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével került sor, mely feltételek változása esetén a THM %-os mértéke is módosulhat. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Merkantil Bank honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A fenti hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A Ford Credit szolgáltatásait a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója a Merkantil Bank Zrt nyújtja.

A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 3,2-5,2 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 82-118 g/km.

További információ a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Extra Garanciát ajánlunk. Részletekről érdeklődjön márkakereskedőjénél, vagy kattintson ide: http://www.ford.hu/fordgarancia


Környezetvédelmi információk

CO2-kibocsátás: 82-118 g/km

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen.

Az ajánlat tájékoztató jellegű. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A kép illusztráció.