FORD KISAUTÓK. FÜRGÉK, PRAKTIKUSAK ÉS KARAKTERESEK.

Városi autó, kompakt autó, kompakt SUV vagy akár kompakt személyszállító… Ön milyen kisautót keres? A mieink jól kormányozhatók, könnyen leparkolhatók és kellemesen vezethetők.

Kisautókból álló kínálatunk minden modelljét olyan csúcstechnológiákkal szereltük fel, mint a többszörös díjnyertes EcoBoost benzinmotor vagy a Ford SYNC Hangvezérléssel.

Ugyanakkor minden modellnek megvan a saját stílusa és személyisége.

Ön melyiket választja?

A Ford KA+

1205116281931

A KA+ a városi vezetési igények szerint kialakított kompakt, belülről mégis meglepően tágas autó. Öt teljes méretű ülésében, a kellemes lábtérnek és kategóriaelső belmagasságnak köszönhetően van hely kinyújtózni! A fürge 1,2 literes motor egyedülálló üzemanyag-hatékonyságú. Összességében az ötajtós KA+ sokkal többet kínál, mint amennyibe kerül.

> Ismerje meg a Ford KA+-t!

A Ford Fiesta

1205116282348

A kicsi, de elegánsan kidolgozott Ford Fiesta egyesíti a divatos színeket és fényezéseket a naprakész műszaki tartalommal. Kiemelhetők a Ford SYNC család kézhasználat nélküli – szórakoztatást és kapcsolattartást kínáló – eszközei és a díjnyertes 1,0 literes EcoBoost motor. Ez a kisautó tehát éppoly elegáns, mint amennyire üzemanyag-takarékos.

> Ismerje meg a Ford Fiestát!

A képek illusztrációk.

A Ford B-MAX

1205116282463

A kifejezetten városi vezetésre tervezett Ford B-MAX egyedi ajtórendszerén át könnyű beszállni a tágas és finoman kidolgozott belső terébe. Zseniális formatervezését a városi vezetést megkönnyítő műszaki megoldások egész sora egészíti ki, amelyek biztonságossá, egyszerűvé és hatékonnyá teszik a problémás városi vezetést is. A B-MAX egy vérbeli városi autó.

> Ismerje meg a Ford B-MAX-ot!

A Ford EcoSport

1205116282049

Ez a SUV nemcsak sportos, hanem okos is. Kívül kompakt, belül mégis tágas és jól felszerelt. Egyszerűen zseniális. A Ford SYNC rendszer és az EcoBoost motor használata mellett az egyik legkiválóbb, leginkább üzemanyag-takarékos SUV a piacon. A Ford EcoSport a kompakt SUV-ok teljesen új típusa.

A Ford Tourneo Courier

1205116282578

Kompakt, mégis tágas – ebbe az intelligens személyszállítóba befér öt utas és még a csomagjaik is. Hátsó tolóajtói pedig megkönnyítik a beszállást. Felszereltük Ford SYNC rendszerrel is, ami pedig a motort illeti, választhat a takarékos, 1,5 literes Duratorq dízel, valamint az 1,0 literes EcoBoost benzinmotor között. Tágas, stílusos, gazdaságos és jól felszerelt – a Tourneo Courierben minden megvan, amit egy kompakt autótól elvárhatunk.

> Ismerje meg a Ford Tourneo Couriert!