Új EcoSport Trend

Új EcoSport Trend
Konfigurátor

Új EcoSport Business

Új EcoSport Business
Konfigurátor

Új EcoSport Titanium

Új EcoSport Titanium
Konfigurátor

Új EcoSport ST-Line

Új EcoSport ST-Line
Konfigurátor

Új EcoSport ST-Line Black Edition

Új EcoSport ST-Line Black Edition
Konfigurátor

AZ ÚJ FORD ECOSPORT

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. A szépen kidolgozott belső nélkülözhetetlen és intelligens technológiai megoldásokkal kiegészítve.

Friss, mégis jellegzetes és sportos megjelenés: készüljön fel az új EcoSportra!

A márkakereskedéseken kívül az új EcoSportot most élőben is megtekintheti az alábbi helyszínek egyikén!

Minden úton magabiztos

1205152723827

Csak fogja meg a kormányt, és máris érezni fogja, mennyi előnnyel jár a megemelt üléspozíció! Az utazást ráadásul vezetést támogató rendszerek egész sora teszi még élvezetesebbé. Az intelligens összkerékhajtás még változó körülmények között is kiváló vezethetőséget biztosít, a Visszagurulásgátló pedig segíti a lejtőn való indulást. A LED nappali menetfények nemcsak jobban láthatóvá teszik az autót, hanem még stílusosak is.

Erős és gazdaságos. Használja ki!

1205152732213

Az EcoSport három modern, innovatív motorral érhető el. Először is ott az 1 literes EcoBoost benzinmotor, a Nemzetközi Év Motorja cím hatszoros nyertese.* Mind a 125, mind a 140 LE-s változat olyan erős, mint egy hagyományos 1,6 literes motor. Ráadásul rendkívül üzemanyag-takarékos és alacsony a széndioxid-kibocsátása is. Az 1,5 literes TDCi dízelmotorban 100 LE-höz mindössze 107 g/km-es széndioxid-kibocsátás társul. A turbófeltöltéses, 1,6 literes EcoBlue 125 LE-s dízelmotor pedig csak 119 g széndioxidot bocsát ki kilométerenként.

* 1,0 liter alatti kategóriában.

Praktikus és intelligens

1205152720068

Az új Ford EcoSportban minden kiegészítőt és technológiai megoldást azzal a céllal szereltünk fel, hogy Önnek minden útja élvezetesebb legyen. A Ford SYNC 3 segítségével telefonját, zenei és navigációs eszközét egyértelmű hangvezérléssel vagy akár egy 8” színes érintőképernyőn tudja irányítani. A 675 wattos B&O PLAY rendszer pedig egy gazdag és tisztán szóló hangzásélményt teremt nem kevesebb, mint 10 prémium hangszóró segítségével. Az olyan átgondolt részleteknek köszönhetően, mint például a fűthető ülések és a négy irányban állítható kormányoszlop, akárhányszor útnak indul, egy nyugalmas, mégis stimuláló vezetési élményben lehet része. A SYNC 3 rendszer szolgáltatásai jelenleg magyar nyelven nem elérhetőek. A felsorolt opciók felár ellenében választhatóak. További információkért, kérjük, keresse Ford márkakereskedőjét!

Az Ön biztonsága a legfontosabb

1205152728513

Az Ön biztonsága és autójának védelme kiemelten fontos a számunkra. Ezért szereltük fel az új EcoSportot olyan technológiai megoldásokkal és rendszerekkel, amelyek megvédik Önt, az utasait és az autóját is. Ilyen például a Blokkolásgátló fékrendszer, az Elektronikus menetstabilizáló rendszer, a Kipörgésgátló vagy a Keréknyomás figyelő. Az Ön testi épségére ügyelnek az első, térd- és oldalsó függönylégzsákok is. Többek között ezért is kapott 4-csillagos besorolást az Euro NCAP szigorú töréstesztjein.

Lenyűgöző rugalmasság

1205152725462

Az új EcoSport belső tere meglepően tágas. A jól kihasznált helyet és az okos tárolórekeszeket olyan hátsó ülések egészítik ki, amelyek 60/40 arányban könnyedén lehajthatóak. A felhajtható párna pedig lehetővé teszi, hogy az üléseket síkba hajtsa, így könnyítve meg a rakodást. Az állítható raktérpadló három állása pedig ideális, ha nem szeretné egymásra halmozni csomagjait.