New Fiesta Trend Technology

New Fiesta Trend Technology
Konfigurátor További információk...
Fiesta 2017 Trend Technology

New Fiesta Business Technology

New Fiesta Business Technology
Konfigurátor További információk...
Fiesta 2017 Business Technology

New Fiesta ST-Line Technology

New Fiesta ST-Line Technology
Konfigurátor

New Fiesta Titanium Technology

New Fiesta Titanium Technology
Konfigurátor További információk...
Fiesta 2017 Titanium Technology

New Fiesta Vignale

New Fiesta Vignale
Konfigurátor

AZ ÚJ FORD FIESTA

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus
Így autóját egészen a sajátjának érezheti.
Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen funkció. Lenyűgöző, dinamikus vezetési élmény, amely elégedett mosolyt fog az arcára csalni.

Itt az Új Fiesta. Újragondolva és újraalkotva. Hamarosan Ön is felfedezheti, mi mindent rejteget még a lélegzetelállító külsején kívül.

Egyszerűen, beszédhanggal vezérelhető műszaki megoldások

1205135735631

A Ford SYNC 3 rendszer beszédhanggal, illetve a 8-hüvelykes, színes érintőképernyőn keresztül is irányítható. Így telefonálhat, lejátszhatja a zenéit és kezelheti a navigációt. A rendszer képes kapcsolódni az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazásokhoz is, az Applink pedig elérhetővé teszi az olyan kedvelt okostelefonos alkalmazások használatát is, mint például a Spotify. A Live Traffic a forgalmi dugók elkerülésében is segít. (A hangvezérlés funkció jelenleg magyarul nem elérhető)

Ide kattintva még jobban megismerheti a SYNC 3 rendszert

Kedvenc zenéi végre úgy szólnak, ahogy kell

1205135742806

Zenei ízléstől függetlenül úgy gondoljuk, egy zeneszámnak úgy kell megszólalnia, ahogyan azt az előadó elképzelte. Az Új Fiesta pedig pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O PLAY segítségével. Ez a prémium minőségű, 675 W-os hangrendszer a maga 10 hangszórójával és két utas mélysugárzójával gazdag és erőteljes hangzást biztosít. Ezt a modern rendszert a B&O hangtechnikusai kifejezetten a Fiesta számára tervezték, fejlesztették és hangolták. Ha bekapcsolja a készüléket, autója utastere koncertteremmé változik, ahol épp a kedvenc előadója játszik.

Stresszmentes ki- és beparkolás

1205135734583

A parkolás olykor meglehetősen bonyolult. De nem az Ön Fiestájával. Az Aktív ki-/beparkolást segítő rendszer ugyanis a párhuzamos parkolóhelyekre való bekormányozásnál többre is képes. A Kiparkolást segítő rendszer a parkolóhelyről való kiálláskor is a segítségére lehet. A párhuzamos és a merőleges parkolást segítő rendszer képes érzékelni, hogy a hely elegendő-e az autó számára, majd elvégzi a betolatást. A parkolórendszer oldalérzékelője figyelmezteti Önt az esetleges oldalsó akadályokra is.

Ide kattintva még jobban megismerheti az Aktív ki-/beparkolást segítő rendszert

Alacsonyabb fogyasztás az Auto Start-Stop indítórendszerrel

1205135736335

Közlekedési lámpánál vagy dugóban leálláskor az üresbe tett Fiesta motorját a rendszer képes automatikusan leállítani, az alapvető funkciók, a fényszórók, a klíma és a Ford SYNC3 rendszer tápellátásának megőrzése mellett. Amikor indulna, egyszerűen nyomja ki a kuplungot, vagy automata esetében adjon gázt, és a rendszer újraindítja a motort. Az Auto-Start-Stop különösen a zsúfolt utakon hasznos, ahol (városi üzemben) akár 10%-kal is képes csökkenteni a fogyasztást.

Egy autó, amely szükség esetén fékez a vezető helyett

1205135734705

Forgalmi dugóban araszolva túl gyakran történnek balesetek. Az innovatív Active City Stop Alacsony sebességen működő biztonsági rendszer segít, hogy a vezető elkerülhesse az ütközést lassan haladó forgalomban, illetve maximum 50 km/h-s sebességnél. Ezt az előtte közel haladó járműtől mért távolság folyamatos érzékelésével éri el. Ha a rendszer az elöl haladó jármű sebességének váratlan csökkenését észleli, automatikusan működésbe hozza a fékeket.