Ford Online Szerviz Időpontfoglalás

Itt az ideje a szervizelésnek? Éves átvizsgálás, új gumik vagy egy kisebb javítás? Könnyítse meg a dolgát: foglaljon időpontot online!

Fontos, hogy járművét rendszeresen karbantartsa, különösen, ha munkára is használja. Magasan képzett Ford szakembereink elhivatottak aziránt, hogy az Ön Fordja megőrizhesse legjobb állapotát és mindig számíthasson rá. Márkaszervizeinkben garantáljuk a megbízható, professzionális szervizszolgáltatást versenyképes áron.

Válassza ki az alábbi listából, hogy milyen szolgáltatásra van szüksége, a többit pedig bízza ránk!

5 évnél fiatalabb az autója?

1205121620293

Az időszakos átvizsgálás évente vagy a megadott kilométerek megtétele után esedékes (amelyik előbb bekövetkezik). A kötelező éves karbantartás célja, hogy autója továbbra is megbízhatóan teljesítsen, és biztonságosan használhassa. Országszerte fix, kiszámítható költségekkel és speciálisan képzett Ford szakértőkkel, valamint gyári alkatrészekkel garantáljuk a nyugodt és hatékony szervizelést.

Foglaljon időpontot kötelező éves átvizsgálásra!

Tudjon meg többet Fix áras karbantarási ajánlatainkról!

5 évnél idősebb az autója?

1205121620179

Akkor nem érdemes tovább keresgélnie, válassza a Ford Motorcraft szerviz szolgáltatásokat! A karbantartásoktól az autójavításokon át, a műszaki vizsgán keresztül a gumiabroncsokig, mindenre megoldást nyújt a Ford Motorcraft 5+ program. Kifejezetten az 5 évnél idősebb Ford gépjárművekre szabva, átlátható árazással, rejtett költségek nélkül. Ráadásul márkaszervizeinkben a Ford által képzett szakemberek várják Önt a Ford által fejlesztett speciális eszközökkel és gyári minőségű Ford alkatrészekkel.

Foglaljon időpontot Ford Motorcraft ajánlataink egyikére!

Tudjon meg többet Ford Motorcraft ajánlatainkról!

Ford Hibrid Elektromos járművek

1205121620179

Ezeknek a modern autóknak a szervizeléséhez megfelelően képzett szakemberek és speciális eszközök kellenek. Ezért ha Önnek ilyen járműve van, kérjük, további információkért forduljon Ford márkakereskedőjéhez!

Miért éri meg a Ford szervizeit választani?

1205121620179

Országszerte fix, kiszámítható költségekkel és speciálisan képzett Ford szakértőkkel valamint gyári alkatrészekkel garantáljuk a nyugodt és hatékony szervizelést és műszaki vizsgáztatást.

Áraink pedig versenyképesek, nincsenek rejtett költségek, és minden éves fix áras* szerviz tartalmaz egy kis pluszt, mint például az egész Európára kiterjedő Assistance szolgáltatás.

* Tudjon meg többet Fix áras karbantarási ajánlatainkról!