Egyszer fent, egyszer lent: lejárt a téligumik ideje!

Egyszer fent, egyszer lent: lejárt a téligumik ideje!

Ahogy az tavasszal lenni szokott, most is nagyszerű ajánlatokkal várjuk márkaszervizeinkben, hogy továbbra is biztonságosan autózhasson.

Kedvezményes Ford nyárigumi árlistánkért kattintson ide!

Miért kell lecserélni a gumiabroncsokat nyárira?
Egy jó minőségű nyárigumi nemcsak biztonságosabbá teszi a közlekedést, hanem még az autó fogyasztását is segít csökkenteni. Ráadásul 7 fok fölött a téligumi túlságosan felpuhul, nem bírja a meleget, ezért sokkal hamarabb elkopik, míg a nyárigumi keményebb anyagból készül, így lassabban használódik el, amellett, hogy a kellő tapadást természetesen biztosítja.

Nagyon fontos odafigyelni arra is, hogy a gumiabroncs profilmélysége minimum 1,6 mm legyen, ez alatt már gyakorlatilag életveszélyessé válik a közlekedés az adott gumival!

Miért a Ford márkaszervizeket válassza?
Mert mindegy, hogy prémium minőségű vagy pénztárcabarát megoldást keres, a Ford szervizek széles gumiabroncs-kínálatából biztosan ki tudja választani azt, ami Önnek leginkább megfelel. Természetesen minden Ford modellhez megtalálhatja a megfelelő nyári gumiabroncsokat a Ford Fiestától a Ford Kugán át egészen a Ford Transitig.

Ráadásul minden szervizben különlegesen képzett Ford szakértők várják Önt, akik örömmel segítenek kiválasztani, milyen nyárigumit vegyen, és megfelelő szerszámokkal fel is szerelik.