Öltöztesse autóját is az évszaknak megfelelően!

Ne tegye ki biztonságát az időjárás szeszélyeinek!
Tudta, hogy a nyárigumi 7°C alatt felkeményedik, és így az autó nehezen irányíthatóvá válik? Ugye Ön sem szívesen kockáztatná a biztonságát egy ilyen apróság miatt? Nem csak télen, de a szeszélyes őszi időjárásban is fontos, hogy gondoskodjon autója épségéről. Éppen ezért ajánljuk, hogy válassza az elővigyázatosságot és váltson téligumira!


Miért fontos az évszaknak megfelelő gumiabroncs?
Ahogy ősszel nálunk is előkerül a csizma, a bakancs, autónk számára is fontos a megfelelő futófelület. A Ford márkaszervizekben gondoskodunk arról, hogy autója a típusához legjobban illő, minőségi téligumit kapja. Ezeknek a gumiknak az anyagát és a bordázatát is úgy alakították ki, hogy a hideg, csúszós utakon is maximális tapadást biztosítson. Így még az élesebb kanyarok, és a váratlan helyzetek sem okoznak problémát, az irányítás mindig az Ön kezében marad. Ráadásul addig is, amíg téligumit használ, kíméli a nyárit.

Gondoskodjon autójáról, ne hagyja az utolsó pillanatra a váltást: válogasson kedvezményes kínálatunkból!


Kiemelt személyautó téligumi ajánlataink:

Ford Fiesta

Hankook

175/65 R14 82T

13 290 Ft

Ford Focus

Michelin

205/55 R16 91T

29 790 Ft

Ford Mondeo

Continental

215/60 R16 99H

40 590 FtKiemelt kisteherautó téligumi ajánlataink:

Ford Transit
Kombi & Bus

Goodyear

175/65 R14 82T

27 290 FtTovábbi ajánlatainkért töltse le árlistánkat!
(A feltüntetett árak ajánlott darabonkénti fogyasztói árak. )


A feltüntetett árak ajánlott bruttó fogyasztói árak, 1 db téli gumiabroncsra vonatkoznak, és keréktárcsa nélkül értendők. Az ajánlat 2017. december 31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. A Ford Közép- és Kelet-Európai Kft. fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy visszavonja az akciót. Jelen hirdetésben szereplő akció egyéb kedvezményekkel nem vonható össze.